Algemene Voorwaarden

Esther Lammers Fotografie maakt gebruik van de algemene voorwaarden van Dupho, deze voorwaarden kunt u hier bekijken of downloaden. Op alle overeenkomsten/opdrachten zijn deze Algemene Voorwaarden van DuPho als eerste van toepassing. Bij het aangaan van een samenwerking met Esther Lammers Fotografie gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Toepassing van de Algemene Voorwaarden van de opdrachtgever wordt hierbij beleefd geweigerd. Met het verstrekken van een opdracht aan Esther Lammers Fotografie geeft de opdrachtgever aan op de hoogte te zijn van deze voorwaarden.

Hieronder vinst u de aanvullende voorwaarden die specifiek gelden voor de diensten van Esther Lammers Fotografie.

Betaling

De betaling verloopt bij een uitvaart veelal via de uitvaartbegeleider of -organisatie. De offerte en de factuur worden via hen verstuurd en zijn voor de klant ter inzage. De betaling vindt hierbij na de uitvaart plaats, waarbij het album en/of andere bestelde producten geleverd worden wanneer de betaling is voldaan. Bij andere fotografie opdrachten vindt de betaling eveneens achteraf plaats middels een direct aan de klant gestuurde factuur en volgens de betalingsvoorwaarden die overeengekomen zijn in de opdrachtbevestiging.

Foto’s en -bestanden

Voor uitvaartreportages geldt:

Digitale bestanden ontvangt u in een formaat dat maximaal 1200 pixels breed is en voorzien van een bescheiden beeldmerk. U gaat ermee akkoord dat ik na ongeveer 6 maanden contact met u opneem om te vragen of u uw ervaring/verhaal en een kleine selectie van uw foto’s wilt delen op mijn website. Als u hier bezwaar tegen hebt is dat uiteraard geen enkel probleem. Ik deel niets ongevraagd en post niets op mijn website zonder toestemming.

Voor andere opdrachten geldt:

Levertijd en oplevervorm vinden plaats volgens de afspraken die zijn vastgelegd in de opdrachtbevestiging. U gaat ermee akkoord dat ik de gemaakte foto’s beroepsmatig mag gebruiken voor mijn portfolio, mijn eigen website en/of mijn eigen social mediakanalen. Wanneer u daar bezwaar tegen hebt, neemt u dan contact op met esther.lammers@gmail.com.

Fotobestanden voor particulieren, worden ook gepubliceerd onder de Creative Commons licentie (BY-NC-ND 3.0). Dit betekent onder meer dat u als particulier de foto’s privé mag verspreiden/delen, bewerken en printen zolang u dit niet commercieel doet. Meer over de Creative Commons licentie is te lezen op https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/legalcode.nl

Fotografie door derden

Mee fotograferen door derden tijdens de uitvaart of andere fotoshoot, dus door anderen dan fotografen die voor Esther Lammers Fotografie werkzaam zijn, is niet toegestaan.

Niet tevreden

Esther Lammers Fotografie gaat op een integere en discrete manier om met alle waardevolle momenten, in alle omstandigheden en zorgt tegelijkertijd voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van de opdracht. Bent u toch niet tevreden; laat het mij dan weten zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Disclaimer

Esther Lammers Fotografie is niet verantwoordelijk voor enige schade die de opdrachtgever kan lijden. Esther Lammers Fotografie geeft geen garanties voor schade die voortkomt uit het gebruik van haar diensten. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens dat voortkomt uit technische schade, vertragingen, niet aankomen, of verkeerde aflevering, en alle onderbrekingen van diensten veroorzaakt door Esther Lammers Fotografie.

N

Vastleggen van de uitvaart / het afscheid van een dierbare

N

Een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag

N

Professionele fotografie door een niet storend aanwezige fotograaf